• darkblurbg

Wilt u ook zeker weten dat uitsluitend bevoegden zich de toegang kunnen verschaffen tot bepaalde ruimten? Vogeltechniek biedt u moderne toegangscontrolesystemen die de toegang tot bepaalde ruimten reguleren. Naast veiligheid voor uw medewerkers is het een extra waarborg voor kritische bedrijfsprocessen en vertrouwelijke informatie.

 

Identificatie technieken

Er zijn verschillende methodes tot herkenning. Bekend zijn de magneet sleutel of - kaart die bij de deur om de juiste persoonlijke code vraagt. Maar denkt u ook aan een systeem die gebruik maakt van biometrie. Biometrie is identificatie aan de hand van de unieke kenmerken van bijvoorbeeld het gezicht, een vingerafdruk, de iris etc. Er is veel mogelijk!

 

Diverse systemen en toepassingen

De mogelijkheden variëren van kleine systemen voor het beheer van één toegang tot grote geïntegreerde toegangscontrolesystemen. Deze grote systemen zijn gekoppeld aan bijvoorbeeld een werktijdregistratiesysteem, parkeerbeheersysteem en betaalfuncties van de chipcard. Kortom de toegangscontrolesystemen kunnen geheel naar uw wensen worden aangepast en ingericht.

 

Partners:

net123.jpg
paxton.jpg
cardacces.jpg